Hällbruksgatan

Luleå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hällbruksgatan, Luleå


Hyra:

2500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Rum uthyres i kollektiv from 1 juni
En av mina två sambos ska flytta ut från min lägenhet och därför kommer ett av rummen att vara ledigt för uthyrning från och med 1 juni eller efter överenskommelse. Rummet finns i en trerumslägenhet på Hällbruksgatan (Örnäset) i Luleå och kostar 2500 kronor i månaden.

Storleken är ungefär 14 kvadratmeter och vill du ha rummet möblerat går det superbra. Det finns säng, skrivbord, bokhylla mm. Det finns god klädförvaring i rummet (klädkammare/garderob), givetvis ett fönster och dörr att stänga.

Vi delar på badrum med badkar, hall som går att hänga i och rymligt kök med alla köksgrejer du kan tänkas behöva.

I källaren finns en tvättstuga där du kan tvätta tre maskiner samtidigt och en superfin bastu.

Det finns trådlöst internet i lägenheten (supersnabbt) som ingår i hyran precis som elen gör.

Lägenheten ligger mycket nära flera olika busshållsplatser. Du kan ta buss nummer 1, 5, 7, 9 och 8 ungefär en-två minuter bort från porten. Buss 5 tar dig raka vägen till universitet vilket tar 22 minuter.

Örnäset centrum finns också nära med bland annat Coop och restauranger. Perfekt!

Du som flyttar in får gärna vara samhällsintresserad, händig, social, vegetarian/vegan och tjej. Men inget av detta är något krav. Finast är om du gillar att bo med folk, att du gärna städar lite då och då och att du kanske vill spela lite spel och hänga ibland.

Jag som hyr ut lägenheten är 34 år, jobbar som projektledare och ibland som journalist och tycker om att hänga med fina människor. I det andra uthyrningsrummet bor Ida, 36 år, en toppenperson! I mitt rum bor även en 2-åring (hur lugn och underbar som helst).

Hör av dig, så ses eller hörs vi och så kanske vi blir sambos!!!:)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå