Kompanivägen 27

Luleå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kompanivägen 27, Luleå


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

Rum i 3:a uthyres, möblerad
Hej!

Tyvärr så ska min nuvarande inneboende/vän flytta vidare och nu gäller det alltså att fylla hans rum med någon ny.

Lägenheten ligger i en av de välkända höghusen på Lulsundsberget. På femte våningen får man en fantastisk utsikt över Luleå som är svår att slå. Huset har självklart tillgång till tvättstuga men jag har också egen maskin samt torktumlare. Bastu finns att boka (ligger högst upp). Väggar är tjocka mellan lägenheter så oljud har aldrig varit ett problem. Inglasad balkong finns också.

Min lägenhet kommer då innehålla mig med mina prylar men jag är självklart inbjudande till att dina saker ska få pryda den ifall det önskas. Jag äger en 60''-tv, ps4 och surroundsystem ifall man gillar sånt. Wifi och höghastighetsinternet är en självklarhet.

Jag är en relativt enkel kille som tror på att vara hjälpsam, tillmötesgående och lätt att ha att göra med. Gillar teknologi, film, spel, natur och sånt. Jobbar för närfarande men ska snart börja studera.

Jag önskar att du är en social, trevlig och skötsam individ. Någon som vet hur man tömmer en diskmaskin men ingen som bryter ihop ifall jag glömmer att diska en stekpanna nån gång. Önskar du söka så är det stort plus att du ger en utförlig beskrivning av dig själv. Självklart är alla typer av människor välkomna. Jag vill veta ifall du har önskar ha husdjur, röker eller har något stort hälsoproblem.

Hoppas jag hör av dig!

(bilderna är inte 100% färska)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå