Kompanivägen, Kronan

Luleå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kompanivägen, Kronan, Luleå

Hyra:

13000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Nyproducerad 3:a med utsikt över Luleå
85 m² stor lägenhet i nybyggda HSB Arena-husen på 9:e våningen med fantastik utsikt över Luleå stad. Lägenheten är helt insynsskyddad och har ett väl tilltaget kök med matplats i anslutning. Vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till lägenhetens stora inglasade balkong. Två sovrum och rymlig klädkammare. Stilrent badrum med kakel och klinker, samt egen tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten är skandinaviskt inredd med moderna möbler, och nyinköpt kontinentalsäng. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad eller om så hyresgäst önskar omöblerad. I husets bottenplan finns gemensamhetslokaler i form av bastu, övernattningsrum, ett enklare gym och tvättstuga. Lägenheten har garageplats med motorvärmaruttag samt ett kallförråd.

Lägenhetsområdet har både goda bussförbindelser och ca 20 min gångavstånd till centrala Luleå. Nedanför lägenhetsområdet finns det nyinvigda grönområdet med utomhusgym och fina promenadstråk längs vattnet.

Lägenheten uthyres från och med årsskiftet.

Hyra 13.000 kr/månad, inklusive el, värme, vatten, bredband, TV och garageplats.

Se länk till lägenheten: https://www.hsb.se/norr/sok-boende/objekt/?objektl an=norrbotten&objektkommun=lulea&objektprojektnamn =arenan&objektnummer=71&

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå

Rapportera fel