Köpmangatan

Luleå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Köpmangatan, Luleå


Hyra:

3700 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Delat boende i en 2:A/ Endast kvinnliga
Hej !
Behöver du någonstans bo? Om du inte är så kräsen vad gäller utrymme så kan jag erbjuda en sovplats att sova i vardagsrummet antigen på soffan ,eller så finns en luftmadrass som kan erbjudas .

Min student kommer flytta ut den 30/11 -2015 så nu söker jag nån ny som vill (DELA MITT HEM MED 1 PERSON) INFLYTTNING DEN 1/12-2015 !

I mitt charmiga mysiga hem är en 2.a Lägenheten är öppen trivsam varm den är ny renoverad med stil rena snygga tapeter, med nya möbler, finns balkong i söder läge. Är lugn trapp vi endas 8 hyresgäster.

Den ligger väldigt centralt i Luleå , tar väl ca 2-3 min gå ner till bussen tar det finns olika bussar mot Lut tar ca 10-12 min . Djur är ej tillåtet !

OBS SÖKER BARA KVINNLIGA SOM KAN TÄNKAS DELA MITT HEM !
Erbjudandet gäller bara till en Tjej som studerar , Eller till en kvinnlig veckopendlare !

Du bör vara lugn, skötsam .social av dej enkel glad ser gärna du gillar att ha rent omkring dej plockar undan efter dej !

Kommer ordna se till det finns plats för dej så du känner dej varmt välkommen till mitt hem. Det kommer finnas 1 byrå låda med 5 lådor och du får tillgång till klädkammaren i garderoben!

Är en kvinna 45 år ung i sinnet som jag vore 30 + jag är glad ,social, positiv enkel lätt är lugn, skötsam kvinna jag går sällan ut men det kan hända ibland, jag gillar att ha rent snyggt omkring mig jag har inga husdjur, röker inte! Tycker om att laga mat och lyssna på musik, se film ibland, Tända massa ljus, kan ta ett glas vin eller öl någon helg.

Min del kommer vara Sov rummet där jag bor är (Markerat röda delen är där jag bor)

Boende kostnaden per månad 3700: - . Inga andra utgifter kommer tas !
Detta ingår:
Hyran
El
Trådlöst Internet/Finns skrivare
Tvilling kort Com. hem.
1 led tv i vardagsrummet 46 tum
Du får tillgång till kyl & frys, ett köksskåp finns till dej, samt du har tillgång till som finns i kokvrån ./ Bänkdiskmaskin finns!
Har egen tvättmaskin & torktumlare badrum är stort tillgång till skåp.
Finns även tvättstuga om man vill boka där.
Finns varmförråd

Det ända du behöver är dina kläder stå för dina egna matkostnader/Hygien artiklar/Tvättmedel.

Jag kommer inte kräva förskottsbetalning eller deposition du betalar när du flyttar in!

Mer bilder på boendet kan erbjudas skriv gärna vem du är ålder pluggar eller arbetar med/ser gärna du pratar förstår svenska.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå