Lövskatan

Luleå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lövskatan, Luleå

Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Någon student som inte hittat bostad?
Hej!
Jag heter Ida, är en 32-årig sjuksköterska som bor i en trea på Lövskatan. Då jag vet att det är svårt för studenter att hitta boende i Luleå har jag tänkt att jag kan hyra ut mitt gästrum i några veckor (läs: till slutet av november). Det är nog lättare att hitta ett långsiktigt boende när man väl är på plats. Jag är alltså inte intresserad av att ha någon inneboende en längre period utan det här är en krislösning för den som behöver.

Jag kommer vilja ha 3000kr i deposition. Du får även stå för den här annonskostnaden ;) 21-28 september kommer min syster bo i lägenheten och då hoppas jag du hittar ett alternativt boende eller tar in på ett vandrarhem den veckan.

Jag har inga bilder på lägenheten eftersom jag är i Norge nu men det är en helt vanlig trea med det man tänker behövs (ja, wifi). Gästrummet har en Hemnes dagbädd med bra madrass och ett skrivbord. Det är ganska litet men du får förstås vara i vardis och köket också :) Jag kan hyra ut till två kompisar men det blir sjukt trångt att ha bäddsoffan ute hela tiden. Fast det är ju upp till er om ni går med på det. Det kommer även att påverka hyran.

Välkommen att höra av dig om du är student och fortfarande letar boende med ljus och lykta!
Mvh
Ida

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå