Lövskatan

Luleå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lövskatan, Luleå

Hyra:

3400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Någon student som inte har boende än?
Hej!
Då studenten jag hade inneboende snabbt fick tag i ett långtidskontrakt kan jag tänka mig att hyra ut mitt gästrum någon månad till. Från 3 oktober (kommer hem från Oslo då) till juluppehållet om det fungerar smidigt eller kortare om du hittar något bättre innan det.

Jag bor i en trea på Lövskatan. Det är en bit till Porsön men det går smidigt med bussar. Du kan kolla LLT hållplats "Skurholmsrondellen". 6km lättcyklad väg men snart är det vinter. Du bor i mitt gästrum och delar resten av lgh med mig. Du får inte vara rökare. Jag har tyvärr ingen bild på rummet/lgh då jag är i Oslo nu. I samband med kontraktskrivning vill jag ha 3000kr i deposition som betalas tillbaka i sin helhet om lägenheten/rummet är städat och det inte uppstått mer än normalt slitage.

Maila gärna och berätta lite om dig själv! Det är alltid trevligt med ett foto så jag får se om dina ögon är ärliga, men det är inget måste :)

Själv är jag en 32-årig sjuksköterska som växlar med att jobba i Oslo några veckor för att sedan jobba på Sunderbyn i några. Jag bor i olika kollektiv i Oslo och därför van att dela yta. Men min lägenhet är min fristad så därför är jag inte intresserad av någon långtidsgäst :)

Vi hörs!
Mvh
Ida

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå