Munkebergsgatan 56

Luleå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Munkebergsgatan 56, Luleå


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

1:a på Mjölkudden
1:a på Mjölkudden

En nyrenoverad och fin möblerad 1:a på 4:e våningen på Mjölkudden med bra kommunikationsmöjligheter nära centrum (10 min med cykel och 5 min med buss) och luleå-tekniska universitet (15 min med cykel och 10 min med buss). Det lokala centrum med mataffär, restaurang och vårdcentral m.m. ligger också bara 5 min promenadgång från lägenheten.
Bostaden ligger i ett fint och lugnt område nära vatten med många fina små badstränder samt långa cykel och promenadstigar för den som älskar att vara ute i naturen. Boytan är på 33 kvadratmeter med ett modernt kök (ny spis, diskmaskin, stor kyl och frys och många förvaringsskåp), badrum med badkar och ett stort sov/vardagsrum. Det finns en stor och fin tvättstuga med många tvättmaskiner och bokningstider.
Hyran är på 3200 kronor och i den ingår bredband, el, värme, sophantering, vatten och parkeringsplats.
Lägenheten ska hyras ut i andra hand i tre månader from 1 juni tom 31 aug med möjlighet till förlängning.
Söker en lugn och skötsam tjej eller kvinna (rök och djurfri) som jobbar eller studerar. Man kan skicka efterfrågan till mejlaadressen
De som ska bjudas på intervju angående lägenheten kommer att kontaktas via telefon/mejl. Om man inte har blivit kontaktad så är man inte aktuell.

Mvh
Hamid och Kaisa

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå