Residensgatan 25A

Luleå
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Residensgatan 25A, Luleå


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

98 m2


Beskrivning

Fin 5a i centrala Luleå uthyres (Kan delas)
5 rok på Gultzaudden uthyres fr.o.m. 1/9 och 12 mån framåt eller enligt överenskommelse. Lägenheten ligger på ca 5 min gångavstånd från stan och ett par min från strand och grönområde alternativt isvägen på vintern. Ca 15 min cykelavstånd till universitetet och ca 10 min med buss.
Diskmaskin och tvättmaskin finns i lägenheten samt 2 toaletter varav en med badkar. Gott om förvaring med en större klädkammare samt garderober utöver detta. I det största sovrummet kvarlämnas vägghängd tv och även tv:n i vardagsrummet kommer att lämnas kvar. Fullt utrustat kök. Trägolv i samtliga rum. Balkong med sol från förmiddag till kväll.
Lägenheten passar bra att dela med andra för att på så sätt få ner hyran. Har själv i perioder hyrt ut 3 rum till studenter samtidigt som jag bott i lägenheten och detta har gått mycket smidigt.
I det stora sovrummet finns en dubbelsäng och i de mindre finns enkelsäng. Dock är för tillfället två av enkelsängarna inställda i ett av de mindre sovrummet. Samtliga sovrum har skrivbord utom ett där det istället finns mer klädförvaring.
Vid intresse, kontakta mig förslagsvis via sms. Meddela gärna om ni önskar hyra hela lägenheten eller ett rum varvid kostnaden kommer att delas på 4 (dvs 3000:-).
Fler bilder kan skickas om så önskas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå