Västra Varvsgatan 20 B, 1Tr

Luleå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Varvsgatan 20 B, 1Tr, Luleå

Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Central, ljus och välplanerad lägenhet
På Västra Varvsgatan 20B bor du med närhet till både centrum och friluftsområden. Fastigheten ligger mitt emot den snart färdigställda Luleå Office Building.

Lägenheten utgörs av 52 kvadratmeter plus balkong. Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket i sig är utrustat med diskmaskin och generöst med förvaringsutrymme och bänkyta. I nuvarande möblemang avdelas kök- och vardagsrumsdel åt med matplats där det med enkelhet ryms 6-8 personer. Gott om plats finns för soffa, soffbord och mediamöbel.

Lägenheten har ett ljust sovrum som kan möbleras med både dubbelsäng och arbetshörna. Garderoberna sträcker sig från golv till tak med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är väl tilltaget och utrustad med duschutrymme och tvättpelare.

Till lägenheten hör ett källarförråd som nås med hiss. Parkeringsmöjligheter finns utanför fastigheten (Luleå Zon 2), eller i källarplan (separat kö).
Lägenheten uthyrs till viss del möblerad.

FAKTA
Adress: Västra Varvsgatan 20B 972 36 Luleå
Våning: 1 av 3 (1 tr)
Boarea: 52 m2 + Källarförråd
Hiss finns i fastigheten
Föreningen tillhandahåller drygt 300 garageplatser samt ett 50 tal motorvärmarplatser för uthyrning (platser tilldelas enligt separat kö).
Telias digital TV (Kanalpaket Lagom) + internet ingår i avgiften.
El, värme och vatten är inkluderat i månadshyran.
Hyra: 8500 kr/mån
Deposition: 1 månadshyra
Hyrestid: 1 april 2016 - 1 april 2017.
Möblemang: Lägenheten uthyrs till viss del möblerad
Uppsägningstid: 3 månader
Övrigt: Lägenheten uthyres till dig som är rök- och djurfri samt kan uppvisa en välordnad ekonomi och tidigare referenser.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå