Tillbaka till lägenhetsannonser i Lund

2 studenter söker bostad i Lund/Malmö
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Lägenheten söks av: Vänner
Hej!

Vi är två gamla vänner som länge har bott i olika städer men som nu har kommit in på varsitt kandidatprogram i Skåne nu till hösten. Äntligen hoppas vi få bo tillsammans!

Vi önskar därför hyra en lägenhet 1-3 rum i någon utav städerna. Hyra kan ligga mellan 4000-8500/mån

Lite om oss:

Emma, 26 år ska börja plugga visuell kommunikation vid Malmö universitet. Hon brinner för konsten och planerar att bli att director. När hon inte skapar tycker hon om att ta hand om sina många växter, spela musik, laga god vegansk mat eller umgås med vänner.

Naomi, 25 år ska börja plugga socionomprogrammet vid Lunds Universitet. Hon har ett starkt samhällsengagemang och brinner för att hjälpa människor, och vill på sikt jobba med mänskliga rättigheter inom fältet Sexuell & reproduktiv hälsa & rättigheter. Hon har bl.a varit aktiv inom tjejjouren i Lund där hon satt i styrelsen som kassör. Utöver detta tycker hon om att yoga, dansa, bada eller träffa vänner.

Ingen av oss har några tidigare betalningsanmärkningar, vi är djur- och rökfria. Referenser från tidigare hyresvärdar finns även att tillgå. Borgensman eller 1-2 månaders deposition är även möjligt.

Har ni några fler frågor är det bara att höra av er!

Emma Stange: 070 432 62 33 /naomioemma@gmail.com/
Naomi Teramoto: 0735 09 44 30Maila annonsören