Åkerbruksgatan

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Åkerbruksgatan, Lund
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

9094 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

77 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.

Lägenheten är belägen i ett hus med 2 våningar. Denna ligger på bottenvåningen med en uteplats belagd med betongsten.

Lägenheterna har målade väggar och ekparkett i kök, sovrum och vardagsrum. Hallen har målade väggar och klinkergolv. Köksinredning med släta vita luckor och bänkskiva i laminat. Spis med glaskeramikhäll och varmluftsugn. Diskmaskin finns som standard och ingår i hyran. Wc/dusch har klinker på golv och vitt kakel på väggarna, tvättställ, överskåp med spegel och belysning, golvmonterad toalettstol samt duschhörna med vridbar duschvägg. Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten som standard och ingår i hyran. Där finns en överliggande bänkskiva av laminat och överskåp. Gemensam tvättstuga finns ej.

Väggar i sovrum 1-2 samt vardagsrum har målats själv av hyresgästen som inte har godkänts efter besiktning. Även parkettgolvet har slitage. Hyresgästen har möjlighet att åtgärda detta innan avflyttning. I annat fall så kan ny hyresgäst beställa ommålning efter inflyttning och arbetet utförs inom 4 månader.

Parkeringsplatser finns inga lediga i området. Det är ca 1 års kötid som krävs i vår fordonskö för att få parkering i området. LKF har inga övriga parkeringsmöjligheter i närheten.
Information

  • Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
  • Hyresgästen ansvarar för skötsel av uteplats / tomt
  • Kostnad för varmvatten ingår inte i hyran utan kommer att debiteras efter förbrukning.
  • Tillgång till bilpool finns
  • Uteförråd


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel