Arkivgatan 1B

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Arkivgatan 1B, Lund


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Ljus möblerad 2a uthyrs Jun-Aug centrala Lund
Uthyrning sker från 10-15 juni (vi är inte helt säkra på exakt när vi ska åka upp till Stockholm än) till cirka 15 augusti.
Lägenheten ligger mycket centralt (bara ett stenkast från mårtenstorget) med matvarubutik, massor av affärer samt den underbara botaniska trägården rakt utanför porten. Lägenheten består av två rum och kök om 37 kvm på två våningar.

Beskrivning av rummen :

Hall med skohylla, glasbord, två stycken garderober hatthylla och krokar.
Badrum med toalett, dusch och spegelskåp.
Kök med extra arbetsbänk, fåtölj under trappan, högt bord med 4 tillhörande stolar och två stycken extra stolar, vinställ.
Trappa till övervåning där sovrummet ligger. Där finns två garderober ett nattygsbord och en 180 cm bred ny säng (köpt i Januari).

Samtliga garderober dvs två nere och två uppe kommer vara helt tömda så ni får rejält med plats för era egna saker i lägenheter.

Inventarier:

I köket finns det en grunduppsättning med glas bestick och tallrikar från ikea men det finns även flera fat från matteus, 4 st vinglas från Spiegelau, 4 st vinglas från Ittala, flera fina tunna ölglas från orrefors, fin gjutjärnsgryta, mixer, stavmixer, kaffebryggare, nespressobryggare, drinkshaker med massor av tillbehör.
Utöver dessa köksgrejer finns ett par suveräna högtalare med bluetooth-connection placerade i varsin ände av det stora fönstret på nedervåningen.

Tvättstugefunktion:

I källaren finns det 6 tvättmaskiner och två torktummlare varav 2 maskiner och en tummlare är på standby för den som smiter ner och ser om dem är lediga och 4 maskiner respektive en tummlare är bokningsbar online. Att boka är supersmidigt och det finns alltid tider (särskilt på sommaren skulle jag gissa) något som också är trevligt är att tvätt och sköljmedel ingår så det behöver man inte köpa.

Byggnaden kallas Arkivet och tillhör Lunds nation men är förhållandevis lugnt, särskilt under sommaren. Det är en fräsch byggnad som år 2010 gjordes om till ett bostadshus med helt nya lägenheter och då byggdes även superfina uteplatser där man kan grilla och umgås.

En månadshyra i deposition är det som gäller och denna får man givetvis tillbaka sålänge det inte finns skador etc.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund