Bondevägen 9A

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bondevägen 9A, Lund

Hyra:

4912 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

2 RoK, 64 kvm, 1 mil utanför Lund
På grund av jobb på annan ort hyr jag ut min lägenhet i Dalby, 1 mil utanför Lund, tills årsskiftet 2017/2018. Lägenheten är 2 RoK på 64 kvm, nya tapeter i vardagsrum, hall och kök, fräscha vitvaror och helkaklat badrum med badkar. Rymlig balkong (målades om 2014 eller 2015) i västerläge.

Det är ett lugnt område med trevliga grannar (endast sju hushåll i trappuppgången) och områdespersonal. Tvättider är inga problem att få och tvättstugan är fräsch. Precis utanför lägenheten finns busshållplats för att ta sig in till Lund, Malmö och Södra Sandby. Till centrum är det cirka 10 minuters och där finns det bland annat bibliotek, restauranger, en matvarubutik (Hemköp), folktandvård och vårdcentral och busshållplats med goda förbindelser till både Lund och Malmö. Finns även matvarubutik (Ica) i Södra Sandby.
Naturreservatet Skrylleskogen med sina många natursköna promenadvägar ligger precis intill och det finns ett bra gym (Actic) i närheten för den som uppskattar sport och motion.

Hyran är 4912 kr, då ingår värme och vatten. Kostnad för el tillkommer. Tillträde till lägenheten kan ske omgående och jag hyr gärna ut den möblerad (förutom säng) om så önskas. Det finns möjlighet att förlänga uthyrningen efter 2018. På grund av allergi sökes en skötsam, icke-rökande och djurfri hyresgäst.

Jag har möjlighet att visa lägenheten till intresserade mellan den 18/8 och 22/8.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund