Dag Hammarskjölds Väg 4F

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dag Hammarskjölds Väg 4F, Lund


Hyra:

3148 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

19 m2


Beskrivning

Korridorrum uthyres till student
Jag hyr ut mitt korridorrum på Michael Hansens kollegium i Lund. Andrahandshyresgästen måste vara heltidsstuderande vid Lunds universitet för att vara godkänd av stiftelsen.
Rummet är på 19 kvm med en hall, badrum med toalett och handfat och ett rum möblerat med 120 cm säng, sängbord, skrivbord och skrivbordsstol. Jag kan även lämna klädställningen om man vill. Det finns även två garderober och en bokhylla som är inbyggda. I korridoren finns gemensamma duschar och gemensamt kök med tv. Varje vecka är någon i köket ansvarig för att hålla ordning och fixar fika på söndagen, vilket är en väldigt mysig tradition.

I huset finns tvättstuga, gillestuga, bastu, musikrum, förråd och fotolabb. Fastigheten ligger nära många universitetsbyggnader och busshållplats med linje 1 och 6 som går direkt till Lund C, samt nära ICA kvantum och Actic träningscenter.

Hyra: 3 148 kr och då ingår elektricitet, vatten och internet.

Kontraktet kommer gälla höstterminen 2016 och detta skrivs tillsammans med huschefen vid inbokad tid.
"Andrahandshyresgästen skall i samband med detta legitimera sig och styrka sina studier vid Lunds universitet. /.../ denne skall vara heltidsstuderande vid Lunds universitet, vilket skall styrkas senast vid kontraktsskrivning."

Jag kan ordna så att man kan flytta in ganska snabbt! :)
Hör av dig vid frågor!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund