Helgeandsgatan 18a

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Helgeandsgatan 18a, Lund


Hyra:

11500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Central och renoverad 2:a i Lund uthyres åtta
Jag hyr ut min renoverade och ljusa lägenhet, belägen mitt i centrala Lund näst intill Stadsparken. Jag ska på utbytes termin och möjligheten att hyra min lägenhet är från 20 december 2015 till 20 augusti 2016.

Lägenheten har en öppen planlösning med fiskbensparkett och ljusinsläpp från två håll. I sovrummet finns två nya sängar med fönster i öster, utan någon störande insyn. Från vardagsrummet, som både har en mysig soffhöra med TV och ett större matbord finns utgång till balkong som löper mot den trevliga innegården där man både sola och grilla när sommaren kommer. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, och köket är i modernt skick installerat med diskmaskin.

I hallen finns stora garderober med förvaringsutrymme samt i källaren finns tillgång till större förråd.

Området är lugnt och trevligt och ligger nära Stadsparken med 5-10 minuters promenad till centralstationen. Endast ett stenkast bort finns restauranger, butiker och andra smidiga kommunikationssätt.

I hyran ingår värme, vatten, el och bredband. Inga extra kostnader tillkommer.

Lägenheten är optimal för ett par eller två vänner och uthyres till ordentliga personer. Maila och skriv kortfattat om dig själv vid intresse!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund