Holmgången 9

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holmgången 9, Lund


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

1 eller 2 rum i hus på Linero fr mitt av jan
Två nya inneboende!
ONLY SWEDISH SPEAKING PEOPLE because of my little son!
Jag bryr mig inte varifrån du kommer, men du måste kunna svenska!

Jag letar efter en eller två nya supertrevliga, ordningssamma och intressanta människor att dela mitt hus med. Rummet/n är ledigt/a från mitten av januari.

Jag är en sprallig tant runt 40 med en fantastisk son på 6 år som jag har hos mig på halvtid. Vi bor i ett kedjehus på Linero med en liten trädgård. På nedre botten finns ett stort kök och vardagsrum som jag delar med er plus mina rum och mitt badrum. På ovanvåningen finns 4 sovrum varav jag hyr ut 3. I januari blir ett ELLER två lediga. Betty, som pluggar fysik på masternivå, är från Tyskland och bor kvar till sommaren.

Ni 3 som bor däruppe får dela på en egen ingång med extra toalett, ovanvåning med ett badrum med dusch. Rummen är möblerade med säng (120), skrivbord, fåtölj, garderob, byrå och bokhylla. Hyran är 3200 kr per månad inkl. el, värme och trådlöst internet. Vi delar på städning och snöskottning (brukar inte bli så mycket hehe).

Du som vill bo här vill ha det tyst och lugnt och rent, men är ändå social och kan tänka dig att snacka lite till frukost, kanske laga middag tillsammans ibland eller till och med spela spel. Du får gärna använda trädgården om du gillar att odla lite grönsaker eller kryddor till sommaren.

Jag är utbildad lärare i svenska och har undervisat i media, men är nu sjukskriven, har dåliga lungor och väntar på en operation. För mig är det viktigt att de som bor här kan ta mycket hänsyn och ansvar. Ett stort plus är om du kan tänka dig att vara barnvakt nån gång och leka med min son, kanske gå till lekplatsen, mot en liten timpeng.

Två busshållplatser, buss 3 och 6, finns inom 5 min gångavstånd. Bussarna tar 10-15 min till LTH eller stan. Cykla tar 15-20 till Lund centrum.

Skriv ett mejl och berätta om dig själv och lämna gärna ditt nummer så kan jag ringa om jag tycker att du verkar passa.
RING INTE mig före 9 på morgonen eller efter 22 på kvällen, TACK!

Ha en fin dag!
Jenny

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund