Holmgången 9

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holmgången 9, Lund


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum juni-augusti, ev höst också
Jag har rum att hyra ut i mitt hus som är ledigt från 1 juni till 31 augusti. Med möjlighet att förlänga (men då har jag lite fler krav som inte står i annonsen).

Jag heter Jenny, är 42 år, och har en son på 6 år som jag har hos mig på halvtid. Vi bor i ett kedjehus på Linero med en liten trädgård. På nedre botten finns ett stort kök och vardagsrum som jag delar med mina inneboende plus mina egna rum och mitt badrum.

På ovanvåningen finns 4 sovrum varav jag hyr ut 3. Under sommaren är alla tre lediga, juni, juli och augusti.

Ni som bor däruppe får dela på en egen ingång med extra toalett, ovanvåning med ett badrum med dusch. Rummen är möblerade med säng, skrivbord, fåtölj, garderob, byrå och bokhylla. Hyran är 3200 kr per månad inkl. el, värme och trådlöst internet. Vi/ni delar på städning av gemensamma utrymmen (kök, tvättstuga, hall och ert badrum).

Du som vill bo här vill ha det tyst och lugnt och rent omkring dig. Om du är student och letar efter boende till hösten också så finns det chans att få hyra längre period, om vi trivs ihop!

Två busshållplatser, buss 3 och 6, finns inom 5 min gångavstånd. Bussarna tar 10-15 min till LTH eller stan. Cykla tar 15-20 till Lund centrum.

Skriv ett mejl och berätta om dig själv och lämna gärna ditt nummer så att jag kan ringa.
RING INTE mig före 9 på morgonen eller efter 22 på kvällen, TACK!

Ha en fin dag!
Jenny

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund