Holmgången 9

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Holmgången 9, Lund


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum på Linero fr 1 sept
Hej!

(Jag får många email och svarar tyvärr INTE på alla.
SORRY, I get a lot of email and don't have time to answer all.
FOR THE ROOM - ONLY SWEDISH SPEAKING PEOPLE because of my little son!)

Jag letar efter en eller två nya supertrevliga, ordningssamma och intressanta människor att dela mitt hus med.

Jag heter Jenny, är 43 år och bor med min son på 6 år, som jag har hos mig på halvtid, i ett kedjehus på Linero med en liten trädgård.

På nedre botten finns ett stort kök och vardagsrum som jag delar med mina inneboende och så mina rum och mitt badrum. På ovanvåningen finns 4 sovrum varav jag hyr ut 3. Den 1:a september blir ett ELLER två lediga.

Ni som bor däruppe får dela på en egen ingång med extra toalett, och ett badrum med dusch på ovanvåningen. Rummen är möblerade med säng (90 el 120), skrivbord, fåtölj, garderob, byrå och bokhylla. Hyran är 3200 kr per månad inkl. el, värme och trådlöst internet. Vi delar på städning av gemensamma utrymmen.

För mig är det viktigt att hitta någon som passar att bo så här. Det är extra plus om vi delar värderingar och intressen. Idealet är att man ibland lagar middag tillsammans eller kanske spelar spel eller ser en film. Du är ingen festprisse och vill ha det tyst och lugnt.

När det gäller livsstil vill jag leva miljövänligt, köpa mycket ekologiskt, försöka äta en hel del vegetariskt, sopsortera noga. Mina intressen är film, konst, hantverk, kultur, språk, litteratur.
Jag är noga med att ha det städat och fräscht i köket.

Jag är utbildad lärare i svenska och har jobbat på gymnasiet och sfi och även undervisat i media, men är nu sjukskriven sedan flera år, har dåliga lungor och väntar på en operation. För mig är det viktigt att de som bor här kan ta mycket hänsyn och ansvar. Ett stort plus är om du kan tänka dig att vara barnvakt nån gång.

Två busshållplatser, buss 3 och 6, finns inom 5 min gångavstånd. Bussarna tar 10-15 min till LTH eller stan. Cykla tar 15-20 till Lund centrum.

Skriv ett mejl och berätta om dig själv, vad du ska plugga, om du är van vid barn och lämna gärna ditt nummer så kan jag ringa dig om jag tycker att du verkar passa.

Ha en fin dag!
Jenny

För fler bilder från huset kan du gå till denna länk:
https://www.airbnb.se/rooms/1207480?checkin=2016-1 0-12&checkout=2016-10-13&guests=1&s=W43q4CUU

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund