Iduns Plats 9

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: LKF
Adress: Iduns Plats 9, Lund
Hyrdes ut: 2017-01-16

Hyra:

4568 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

29 m2

Våningsplan:

7


Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.
Ljus, öppen och yteffektiv lägenhet. Från den klinkerbelagda hallen når du wc/dusch och blickar ut över lägenhetens kombinerade kök och vardagsrum.
Lägenheten har målade vita väggar och ekparkett i kök och vardagsrum. Hallen har målade vita väggar och klinkergolv. Köket har vita släta skåpsluckor som är inklädda upp till tak, rostfri diskbänk med diskho och bänkskiva i laminat med rundad framkant. Diskmaskin är möjligt som tillval. Ovanför bänkskivan finns ett stänkskydd i kakel. Wc/dusch har grå klinker på golv och vitt kakel på väggarna, tvättställ med spegel och belysning, golvmonterad snålspolande toalettstol samt nedpendlad duschdraperiskena vid dusch. Badkar är valbart som tillval. Det är även förberett för tvättutrustning som tillval i form av en kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare i en maskin). Gemensam tvättstuga finns två stycken i varje hus.
Till varje lägenhet hör ett förrådsutrymme om ca 3-4 kvm, som finns i källaren eller på plan 2 eller 3 i respektive bostadshus. På plan 3 (ovan livsmedelsbutiken ICA) finns en gemensam bostadsträdgård där det finns möjlighet att odla egna grönsaker och blommor samt umgås med vänner och grannar i det gemensamma inglasade uterummet.

Vänligen notera att det inte blir någon visning av lägenheten innan kontraktskrivning. Lägenheten är under byggnation och kommer bli färdig först till inflyttning. Fullständig information kring projektet och en sammanställning över alla lägenheter hittar du på http://www.lkf.se/Byggprojekt/Pagaende-projekt/linerotorg/Lagenheter/
Ansvarig uthyrare Emma Pettersson 046- 35 85 66 samt Camilla Thomasson 046- 35 85 10
Information

  • Förråd i lägenhet eller trappa
  • Hiss
  • Kostnad för varmvatten debiteras separat
  • Nybyggnation
  • TvättstugaWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund