Iduns Plats 3

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: LKF
Adress: Iduns Plats 3, Lund
Hyrdes ut: 2017-01-15

Hyra:

9149 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2

Våningsplan:

11


Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.
Ljus, välplanerad lägenhet med separat kök och vardagsrum samt inglasad balkong i söder. Från den klinkerbelagda hallen når du båda sovrummen samt wc/dusch.
Lägenheten har målade vita väggar och ekparkett i kök, vardagsrum och sovrum. Hallen har målade vita väggar och klinkergolv. Köket har vita släta skåpsluckor som är inklädda upp till tak, rostfri diskbänk med diskho, diskmaskin och bänkskiva i laminat med rundad framkant. Ovanför bänkskivan finns ett stänkskydd i kakel. Wc/dusch har grå klinker på golv och vitt kakel på väggarna, tvättställ med spegel och belysning, golvmonterad snålspolande toalettstol samt nedpendlad duschdraperiskena vid dusch. Badkar är valbart som tillval. Det är även förberett för tvättutrustning som tillval i form av en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Gemensam tvättstuga finns två stycken i varje hus.
Till varje lägenhet hör ett förrådsutrymme om ca 3-4 kvm, som finns i källaren eller på plan 2 eller 3 i respektive bostadshus. På plan 3 (ovan livsmedelsbutiken ICA) finns en gemensam bostadsträdgård där det finns möjlighet att odla egna grönsaker och blommor samt umgås med vänner och grannar i det gemensamma inglasade uterummet.

Vänligen notera att det inte blir någon visning av lägenheten innan kontraktskrivning. Lägenheten är under byggnation och kommer bli färdig först till inflyttning. Fullständig information kring projektet och en sammanställning över alla lägenheter hittar du på http://www.lkf.se/Byggprojekt/Pagaende-projekt/linerotorg/Lagenheter/
Ansvarig uthyrare Emma Pettersson 046- 35 85 66 samt Camilla Thomasson 046- 35 85 10
Information

  • Förråd i lgh/trappa
  • Hiss
  • Inglasad balkong
  • Kostnad för varmvatten ingår inte i hyran utan kommer att debiteras efter förbrukning.
  • Nybyggnation
  • TvättstugaWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund