Jaktstigen 49

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Jaktstigen 49, Lund


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2


Beskrivning

Letar inneboende till trea på Nöbbelöv
Söker inneboende kring åldrarna18-30 till en 3:a på Jaktstigen, Nöbbelöv, Lund

Jag är en kille på 25 år, har f.n. studieuppehåll från historia och teknisk fysik(!) och söker just nu en inneboende till en lägenhet på Jaktstigen 49 på Nöbbelöv i Lund. Lägenheten är på 80,5 kvm och är belägen 15 minuter cykelvägen från centrum, 3:ans buss avgår c:a var 7:e minut under de vanliga pendlingstimmarna från Nöbbelövs torg, 2 minuter (till fots) härifrån. Länk till 3:ans tidtabell. Lägenheten ligger också 10 minuter gångvägen från Gunnesbo station, varifrån man kan ta pågatågen mot Landskrona - Helsingborg eller Lund - Malmö.

De 80,5 kvadratmeterna är fördelade på 3 rum, 1 kök, 1 badrum, 1 "walk-in-closet" och en hall. Sovrummen är lika stora (12 kvm). Sovrummet som hyrs ut är inte möblerat. Till lägenheten hör också en balkong under tak som vetter mot väster och som är 4,6 kvadratmeter stor. I badrummet finns även tvättmaskin och området har en större tvättstuga ca. 50 meter bort. Diskmaskin finns dock ej.

Lägenheten har gått i arv från min morfar, och därför finns familjeaffekter tyvärr kvar i förrådet, men dessa flyttas i omgångar över till mina föräldrars hem.

Cykelkällare finns i huset tvärs emot porten, 5-10 meter från själva porten. Övrig info om bostadsrättsföreningen går att finna här.

Bostaden ägs av min mor och andrahandskontrakt tecknas med henne. Vi ser gärna att uppsägningstiden är på två månader.

Hyran som inneboende kommer ligga på 3000. De enda övriga avgifter som tillkommer är TV-licens (förutsatt att du har TV, det har inte jag). Allt annat, internet (bredbandsbolaget 10Mbit) värme, el, vatten, inbrottslarm samt hemförsäkring ingår i hyran.

Jag söker en person som är "ung vuxen", d.v.s. ungefär 18-30 år gammal, ansvarstagande, mogen, empatisk, sympatisk, lugn och i allmänhet trevlig. Kön, härkomst, religion, politiska åsikter etc spelar ingen roll.

Angående "husregler" är det vanlig inneboendeetikett som gäller. Vi kommer ha städschema som följs, och disk sköts på rutin omgående efter måltid eftersom lägenheten saknar diskmaskin. Vad gäller inbjudningar av enstaka vänner och bekanta är jag rätt liberal, så till vida inte köket ska användas, då kan det behövas en heads-up. Större tillställningar under kvällar diskuteras i god tid innan så att båda är okej med det. I övrigt är det gött att vara öppen med vad man tycker, när man är inneboende är det nästan oundvikligt att man någon gång hamnar i friktion med varandra, det är därför viktigt att båda är ärliga och inte "går och trycker". De flesta konflikter kan lösas med lite sund diskussion.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund