Järnåkravägen

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Järnåkravägen, Lund


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a med balkong på Järnåkra uthyres
Stor möblerad 2:a med balkong på Järnåkra uthyres under 1 år fr.o.m April.

Mycket fin och välplanerad tvåa om 63 kvm uthyres centralt i Lund på Järnåkra. Lägenheten är belägen i ett tyst och lugnt område nära Stadsparken och Södra esplanaden.
Lägenheten har ett stort och fint vardagsrum, ett nyrenoverat badrum, ett stort rymligt kök med matplats samt ett rymligt sovrum med en 120-säng. Parkeringsplats ingår i hyran.

Köket och matplatsen är möblerat med stort köksbord med plats för 6-10 personer. Golvet i kök och sovrum består av ekparkett. Diskmaskin finns.
I vardagsrummet har vi bevarat och slipat originalgolvet som är fiskbensparkett och i hallen har vi rustat upp originalgolvet som består av linoleum.
Badrummet är utrustat med takdusch/handdusch, eldriven handdukstork samt ett stort handfat med bra förvaringsmöjligheter under. Toalettstolen är vägghängd och golvet består av vacker italiensk mosaik. Det finns även möjlighet att installera en tvättmaskin, storlek mindre, då rördragning för detta redan är klart.

Du/ni får tillgång till en härlig gemensam trädgård med grillplats och utemöbler samt tvättstuga och torkrum som finns 2 trappor ner i källaren.

Det finns mycket bra förbindelser med Malmö via buss, som går från busstationen som ligger ca 3 minuter från lägenheten. Där går även stadsbussar och andra regionbussar. Att gå upp till stadskärnan (stortorget) tar ca 10 minuter och med cykel ca 5 minuter.

Hyra: 8500 kr/mån
Uthyrningsdatum / tid: I början av April.
Deposition: En månadshyra á 8500 kr.
Ingår: Möbler, värme, kall-/varmvatten, kabel-tv och internet (Comhem)
Extra kostnader: Elkostnad.

Lägenheten uthyres till en ansvarsfull och rökfri person utan husdjur. Skicka en kortare presentation av dig själv, samt eventuella frågor. Goda referenser från tidigare boenden är ett plus i kanten.

Kontrakt skrives mellan mig och hyresgästen i samrådan med min bostadsrättsförening.

Önskas fler bilder kan detta ordnas.

Är du intresserad av att hyra lägenheten eller har du några ytterligare funderingar så skicka bara ett mail.

Mvh
Jennie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund