Källby Ängaväg 4A, , Lund

Lägenhet: 2 rum och kök. Förstahandskontrakt.
Adress: Källby Ängaväg 4A, , Lund
Tillträde: 2016-12-08

Hyra:

9318 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

65 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

I Södra Lund växer en ny stadsdel fram: Källby. Det är redan idag en levande stadsdel med flerfamiljshus, villor och engelskinspirerade gathus. Nu bygger vi ut med ytterligare fyra flerfamiljshus i 5 våningar med hyresrätt. Stadsdelen är vackert belägen mellan park, äng och en slingrande å.
Att bo i Källby är att ha nära till det mesta: förskolor, skolor, butiker och all tänkbar service. För att göra det extra bekvämt för dig med bil planeras en markparkering utanför husen. Från den når du även lägenhetsförråd och miljöhus. Bilplatser hyrs i mån av ledig plats.

Källbys norra del erbjuder en av stans större idrottsplatser med ishall, fotbollsarena och fotbollsplaner. Dessutom har korpfotbollen sin verksamhet med flera fotbollsplaner i området. I Klostergården ligger också nya Färs & Frosta Sparbank Arena med en modern inomhussportanläggning och med möjlighet att arrangera större konserter.

Innanför tröskeln finns snygga bekvämligheter som varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin, handdukstork och ekparkett. Värme och varmvatten ingår i hyran. Hushållsel tillkommer genom individuell mätning som görs av fastighetsägaren.

Samtliga lägenheter är förberedda för tvättmaskin. Tvättstuga och akuttvättstuga finns i husets bottenvåning.

Förråd finns på gård eller vind(ej tillgänglig via hiss).

Telia Triple Play grundutbud till obligatorisk kostnad av 200 kr/månad till kommer utöver hyran:
• Bredband 8-10 Mbit/s
• Bredbandstelefoni (samtalsavgifter tillkommer)
• TV-paket “Lagom” med 22 kanaler


Utanför dörren finns gott om grönska samt stora, lekvänliga ytor för alla små med spring i benen. Strax intill husen ligger Källbybadet – Lunds enda utomhusbad – för dig som vill ta ett dopp eller simma några längder. Blir du kaffesugen ligger Klostergården ett stenkast bort. Deras konditori finns med i guiden över Sveriges bästa konditorier!

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Kontraktskrivning av lägenheten sköts av vår samarbetspartner Kanslihuset AB.

Websida
http://www.boplatssyd.se//lagenhet/388282


Visa alla lediga lägenheter i Lund