Källby Ängaväg 4A, 

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Källby Ängaväg 4A, , Lund
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

9808 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

I Södra Lund växer en ny stadsdel fram: Källby. Det är redan idag en levande stadsdel med flerfamiljshus, villor och engelskinspirerade gathus. Nu bygger vi ut med ytterligare fyra flerfamiljshus i 5 våningar med hyresrätt. Stadsdelen är vackert belägen mellan park, äng och en slingrande å.
Att bo i Källby är att ha nära till det mesta: förskolor, skolor, butiker och all tänkbar service. För att göra det extra bekvämt för dig med bil planeras en markparkering utanför husen. Från den når du även lägenhetsförråd och miljöhus. Bilplatser hyrs i mån av ledig plats.

Källbys norra del erbjuder en av stans större idrottsplatser med ishall, fotbollsarena och fotbollsplaner. Dessutom har korpfotbollen sin verksamhet med flera fotbollsplaner i området. I Klostergården ligger också nya Färs & Frosta Sparbank Arena med en modern inomhussportanläggning och med möjlighet att arrangera större konserter.

Innanför tröskeln finns snygga bekvämligheter som varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin, handdukstork och ekparkett. Värme och varmvatten ingår i hyran. Hushållsel tillkommer genom individuell mätning som görs av fastighetsägaren.

Samtliga lägenheter är förberedda för tvättmaskin. Tvättstuga och akuttvättstuga finns i husets bottenvåning.

Förråd finns på gård eller vind(ej tillgänglig via hiss).

Telia Triple Play grundutbud till obligatorisk kostnad av 200 kr/månad till kommer utöver hyran:
• Bredband 8-10 Mbit/s
• Bredbandstelefoni (samtalsavgifter tillkommer)
• TV-paket “Lagom” med 22 kanaler


Utanför dörren finns gott om grönska samt stora, lekvänliga ytor för alla små med spring i benen. Strax intill husen ligger Källbybadet – Lunds enda utomhusbad – för dig som vill ta ett dopp eller simma några längder. Blir du kaffesugen ligger Klostergården ett stenkast bort. Deras konditori finns med i guiden över Sveriges bästa konditorier!

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Kontraktskrivning av lägenheten sköts av vår samarbetspartner Kanslihuset AB.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund