Kämnärsvägen 53

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kämnärsvägen 53, Lund


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Ett rum i 4:a uthyres till student i Lund
Hej,

Den är en 4:a lägenhet, 73 kvm. Vi är två man som bo i den och vi studerar på Lund universitet. Så det är ett sovrum rum står ledigt i min lägenhet på kämnärsvägen i norra-östra av Lund. Vi delar på kök, badrum och vardagsrum. Soffa och TV finns i vardagsrum. Internet och värme ingår, men el ingår ej. Det är ett förråd rum i källarplanet också. Denna lägenhet ligger på första våningen. Det är nära Willys. Du går till Willys i bara två minuter. Det finns en gym, actic, i 500 meter också.

Detta sovrum är ungefär 16 kvm. Du har stor klädkammare i anslutning som är ca. 3 kvm. Det finns en stor skrivbord och en stol. Nu finns det inte säng. Men jag kan få en säng från mina vänner om du behöver. Eller om du har en, jag kan hjälp dig att flytta den.

Jag är skötsam, röker inte och har inget husdjur. Och jag gillar laga mat. Så om du gillar kinesiska mat, du är lycka och du kan äte det. Jag börja lära svenska. Så det är jättebra om du är från sverige för jag kan praktik min svenska med dig. Om du också skulle vilja läsa kinesiska, det är perfekt.

Du måste vara student. Hyra 3500 kr/mån + deposition 1 mån hyra. 2 månaders uppsägningstid. Du får bo minst längre än halvår. Men vi kan diskutera. Det är också ingen problem om ni är två personer. Men ni får betala mera hyra.

Jap hoppas du är lycklig och intresserad. Hör av dig så pratar vi mer. Email, SMS och ringa är bra.

MVH,
Zhenkan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund