Kämnärsvägen

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kämnärsvägen, Lund


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Rum i 3:a på Kämnärsvägen
Jag söker en inneboende till en 3:a på Kämnärsrätten från första februari till och med vårterminens slut (exakta datum kan vara lite flexibelt). I nuläget bor jag med min pojkvän i lägenheten, men han har fått jobb i Göteborg och därför hyrs rummet ut. Han kommer däremot komma ner och bo i lägenheten vissa helger.
Rummet är möblerat med skrivbord, stol och byrå, men ingen säng. Vardagsrum, kök och badrum delar vi på. Köket är fullt utrustat och har diskmaskin, i vardagsrummet finns matplats med köksbord och stolar, soffa, tv, bokhylla. Badrum med badkar. Tvättstuga finns på andra sidan gården. Vi har även en katt.
Jag själv är en 25-årig tjej som läser femte året på LTH, maskinteknik, och gör nu mitt examensarbete på ett företag i Malmö. Gillar att träna (spelar handboll), laga mat och även festa till det då och då. För mig är personkemin viktig så därför vill jag träffas någon/några gånger innan du flyttar in för att få en känsla för om vi kommer trivas att bo ihop.
Hyran ligger på 3500 kr i månaden och då ingår allt.
Jag har fler bilder som jag kan skicka över och du är välkommen förbi och kolla på rummet och lägenheten. Hör av dig på mail om du är intresserad!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund