Kämnärsvägen 84B

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kämnärsvägen 84B, Lund


Hyra:

5800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Möblerad 2:a i Lund, uthyres aug - feb
Jag hyr ut min studentlägenhet från mitten av augusti till mitten av februari. Jag bor utomlands mellan 1 september och 1 februari, så jag vill hyra ut lägenheten under hela perioden.

Det är en möblerad 2:a på 44 kvm med två lika stora rum, ett badrum och ett pentry. Till skillnad från ritningen jag har bifogat är ingången till lägenheten i det högra/övre rummet.

El, Internetanslutning (1000 mbit) och tillgång till tvättstuga ingår i hyran.

Lägenheten ligger i nordöstra Lund (Kämnärsrätten) med gångavstånd till bl.a. LTH och Ekonomihögskolan. Mindre än en minuts gångavstånd till Willys och busshållplats.

Den är möblerad med en säng, en soffa, ett soffbord, ett bord och ett skrivbord. Jag kan också lämna min TV och liknande om så önskas.

Priset är rimligt. AF Bostäder tar ut 5439 kr/mån exklusive el. Jag vill ha 5800 kr/mån inklusive el. När vi har skrivit kontrakt så tar jag också ut 5000 kr i deposition, som du får tillbaka när du flyttar ut.

Eftersom det är en studentlägenhet så krävs det att du står i AFB:s bostadskö (du måste alltså vara student eller blivande student).

Om du är intresserad, skicka ett meddelande till mig och skriv lite om dig själv.

/Jörgen

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund