Kämpagränden

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kämpagränden, Lund


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Studentrum
Vi är ett par på 27 och 30 år som bor i en lägenhet med två lediga rum. Båda rummen är fina och ganska stora. De är möblerade med garderob, fåtölj, skrivbord, säng och sängbord. Det ena rummet är lite större än det andra.
Vi tar 3500 för det ena rummet och 3600 för det lite större. I hyran ingår el, internet samt smågrejor som toapapper, handtvål, städgrejor och liknande.
Lägenheten ligger på Linero, 100 meter från mataffär, bibliotek, gym, apotek m.m. För att komma in till stan tar det ca 10 min med cykel. Med buss tar det 15 min, bussarna går var 7de min och långt in på natten.

Vem söker vi?
Vi söker icke rökande, ansvarsfulla personer med god hygien. Vi hoppas självklart kunna hitta dig som vi personlighetsmässigt kan klicka med. Vi önskar därför att du som kan vara intresserad av detta skriver lite om dig själv.

Vi undanbeder oseriösa människor.

Room for rent, 3600kr with internet and electricity included.
We are a couple that looks for a person (not a family) who wants to rent one of our three rooms.
We search for a non smoker with a stable economy.
The apartment is situated at Linero centrum - 10- 15 min to the city center, buses go often and up to late at night. There is a supermarket, gym, library, pharmacy and a free parking nearby.
You are welcome to contact us for further info as long as you are serious in your intentions
Thanks

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund