Kanikgatan

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kanikgatan, Lund


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

1.5:a uthyres i andrahand from. årskiftet
Hej,

Hyr ut en fullt möblerad charmig 1.5:a på 42m2 på Kanikgatan i Lund. Nära centralen (7min gång), precis bredvid stadsparken och cirka 13min cykeltur till LTH.

Lägenheten har allt man behöver med kök, badrum med dusch, stor garderob och många förvaringsutrymmen. Tvättmaskiner och torktumlare finns gemensamt i källaren. I hyran på 7000:- ingår el, värme, hyra av möbler samt internet. Deposition betalas innan inflytt.

Uthyres från början av januari, 2019 till slutet av augusti , 2019 med möjlighet till förlängning. Söker endast hyresgäster för hela perioden, dvs. om ni bara kan hyra till juni är detta inte ett alternativ.

Söker antingen ett par/ensam med fast inkomst, eller möjligtvis till en student som kan betala hyra under sommaren. Rökfri, djurfri (kan möjligtvis överväga om en hund) och med stor respekt för mina saker.

Skriv gärna och berätta lite om er själv och varför ni skulle passa som min hyresgäst samt gärna någon referens, så kan jag såklart också skicka mer bilder :)

Ps: Lägenheten är återigen uppe pga. oseriösa som backade i sista sekund. Om ni inte har råd att betala hyran eller vill komma på visning bara för att "se" får ni gärna leta boende på annat håll.

Vänliga hälsningar,
Lovisa

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel