Karhgstorg

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karhgstorg, Lund

Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum i trevligaste kollektivet centralt
Hej!

Nu är det dags att för en ny familjemedlem att joina vårt mysiga krypin på Karhögstorg, ett stenkast från stadsparken med inflytt vid årsskiftet! Ett öppet och härligt litet kollektiv där det uppskattas att ta med vänner och ha det kul tillsammans, men även att respektera varandras egentid, gött häng efterlyses!

Vad hyrs ut?
Rummet är delvis möblerad, det finns en superb säng och monterad stringhylla, om man önskar även en vinröd Emmafåtölj, sängbord och golvlampa samt en mindre garderob utanför rummet.

Hyran är som sagt 3500kr, vi delar på el och internet (200MB), vilket landar på 200-250kr i månaden beroende på säsong. Lägenheten är fullt utrustad med ett gigantiskt vardagsrum, en låång balkong och ett schysst fräscht kök. Det finns till och med ett Nintendo 8-bitars! Det ni!

Vilka är vi?
Jag, Nathalie, läser till kommunikatör i cph, har en ateljé i Malmö där jag hänger en del, gillar rödtjut och kolla på serier. Tar hand om min mammas lilla hund emellanåt (liten gubbig lurventuss), som även kan komma att sova över i lägenheten - så ni vet.

Roomie no.2, Fredrik, läser fysik och spelar fotboll, skön snubbe helt enkelt som inte bangar för varken en efterräka hos oss, filmkväll eller en omgång tv-spel.

Vem är du?
Alla är välkomna att mejla! Berätta gärna lite om er själva, t.ex. ålder, sysselsättning, intressen, rökare eller ej, vart ni bor nu och viktigt - hur länge vill ni bo hos oss? Det är kemin som är viktigast, men det föredras att ni kan stanna över sommaren.

Kontraktet är från och med 1/1-2016 tillsvidare och man ska kunna betala deposition.

Ha det gott! Cheers!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund