Kävlingevägen 9A

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: LKF
Adress: Kävlingevägen 9A, Lund
Hyrdes ut: 2016-05-18

Hyra:

7223 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.
Yteffektiv lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och balkong i sydväst. Från den klinkerbelagda hallen har du utblick över vardagsrummet med plats för både soffa, tv och matplats. Till vänster når du sovrummet med plats för parsäng.
Lägenheten har vitmålade väggar och ekparkett i kök, vardagsrum och sovrum. Hallen har målade vita väggar och klinkergolv. Köket har vita släta skåpsluckor som är inklädda upp till tak, rostfri diskbänk med diskho, diskmaskin och bänkskiva i laminat med rundad framkant. Ovanför bänkskivan finns ett stänkskydd i kakel. Wc/dusch har klinker på golv och ljust kakel på väggarna, tvättställ med spegel och belysning, golvmonterad snålspolande toalettstol, duschplats med vikbar duschvägg samt draperistång. Det är förberett för tvättutrustning som tillval. Det finns även möjlighet att få induktionsspis som tillval. Förråd om ca 3 kvm finns i källaren. För mer information om projektet besök: http://www.lkf.se/Byggprojekt/Pagaende-projekt/gamlabrandstationen/. Eller kontakta Erik Veide på 046-358536.
Vänligen notera att det inte blir någon visning av lägenheten innan kontraktskrivning. Lägenheten är under byggnation och kommer bli färdig först till inflyttning. Vi förbehåller oss rätten att ändra i det publicerade materialet.
Information
  • Hiss
  • Kostnad för varmvatten debiteras separat
  • Källarförråd
  • NybyggnationWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund