Kulgränden 7A

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kulgränden 7A, Lund


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Ljus etta i norra Lund uthyres Jun-Aug
Lägenheten är en ljus och öppen etta med fantastiskt ljusinsläpp i västerläge hela dagen. Den ligger på marknivå och har en tillhörande liten uteplats. Hela lägenheten gick igenom en totalrenovering 2012. Av renoveringen följer att badrummet nu är helkaklat i ljusa färger, där även golvvärme finns under klinkergolvet. Köket har luckor i vitt, vilket ackompanjeras med kakelplattor på väggen och arbetsytor i mörk natursten. Tillhörande detta finnes även induktionsspis och rostfri kyl/frys.

I den öppna planlösningen smälter köket ihop med sovplatsen och vardagsrummet med golvet som är genomgående ekparkett. Totalt sett är lägenheten 35m2.

Lägenheten hyrs ut under sommaren, från och med vecka 23 till och med vecka 33. Storleken är 35m2 och den hyrs ut fullt möblerad inklusive bredband, el, V/VA till en kostnad om 6000kr/mån. Deposition om en månadshyra, 6000kr, gäller.

Bostaden ligger i Norra Fäladen, vid Annehem, med Netto precis i husknuten, ICA inom gångavstånd och Sankt Hans backar ett stenkast bort.

Innan uthyrning dock är aktuellt måste ett godkännande fås från hyresvärden, varför jag uppmanar intresserade att höra av sig snarast.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund