Kulgränden B

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kulgränden B, Lund
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

10057 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

88 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

På ett lugnt grönskande område i Lund har vi nu en ledig étagelägenhet med egen uteplats. Lägenheten har två helkaklade badrum på vardera våning. Badrummet på ovanvåningen har badkar och på nedanvåningen finns det dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ljusa väggar och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I köket finns bland annat spis med häll och diskmaskin. Observera att bilderna är på området och ej på objektet som ska hyras ut.
Genomgående planlösning i étage med badrum på varje plan. Föreningen har gemensam gräsklippare och verktyg som kan lånas för de hyresgäster som har uteplats.
Kabel-tv från Telia Box ingår i den angivna hyran. Telias fiber finns indraget. Ingår ej i hyran och tecknas separat av hyresgästen. Alla intresseanmälningar på våra lediga lägenheter görs via hemsidan. Vi erbjuder sedan visningar till de sökande som varit registrerade hos oss under längst tid. Den generella söktiden är 2-4 år. För mer info om vår uthyrningspolicy hittar ni på: https://heimstaden.com/uthyrningspolicy. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel