Kvarngatan 29b

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kvarngatan 29b, Lund


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Ljus 2a på 51 m² i Kävlinge uthyres
Ljus, genomgående 2-rumslägenhet på andra våningen i centrala Kävlinge. Stort vardagsrum med balkong i söderläge. Det finns Internet via fiber. Fräscht kök med spishäll och kyl/frys. Sovrum med liten klädkammare. Helkaklat badrum i samband med stambyte. Högt i tak. Ca 600 m till tågstationen.

När man kommer in i hallen genom ytterdörren, som är en säkerhetsdörr, hänger man av sig kläderna till dörren. I hallen sitter också fiberswitchen då det finns internetfiber ända in i lägenheten.

Till vänster från hallen ligger köket med spishäll och ugn (20XX), spisfläkt (20XX) och kyl/frys (20XX). Bänkskivan är laminat och kakel ovanför diskbänken.

Rakt fram från hallen finns sovrummet med fönster mot innergården. Golvet består av äkta träplank. I sovrummet finns också en mindre klädkammare.

Rakt fram från hallen finns också badrummet. 2007 genomfördes stambyte och i samband med detta helkaklades också badrummet av föreningen. Här finns handdukstork och PAX-fläkt.

Till höger från hallen ligger vardagsrummet med fönster mot söder och en balkong, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Även här ligger det äkta plankgolv.

Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 av 3
Avgift: 7000 kr/mån inkl. värme, vatten och kabel-TV. Internet och el tecknas separat.
Driftkostnad 2 828 kr/år (el 815kWh beräknat på 1 person)
Tillträde: 2016-08-15
Allmänt: Till lägenheten hör ett förråd till i källaren
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1943
Uppvärmning: gaspannor, bytta 2011

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 24 stycken lägenheter samt en gemensamhetslokal som kan nyttjas kostnadsfritt av
föreningens medlemmar. Gemensam tvättstuga, renoverad 2011, med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och torkrum. Kabel-TV med 32 kanaler och bredband via TV-Net. Separat kö till p-plats.

Kommunikation: Nära till tågsstationen med tåg norrut till Landskrona, Helsingborg och vidare norrut. Söderut till Lund Malmö och Köpenhamn. Busstationen, som ligger i anslutning till tågstationen har kommunikationer till kringliggande orter i kommunen. Såväl väg 108 som 104 passerar igenom Kävlinge.

Allmänt: I Kävlinge finns vårdcentral, apotek, folktandvård, affärer, restauranger, bibliotek, systembolag, simhall, motionsanläggningar, dagis, skolor och idrottsplats. Gratis parkering på gatorna.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund