Laboratoriegatan 2

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Laboratoriegatan 2, Lund


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Charmig lägenhet i centrala Lund
Mysig lägenhet ett stenkast från Mårtenstorget uthyres från och med 1 juli (1/7)! Stor chans till förlängning (beror främst på hur skötsam hyresgästen är då jag ska flytta utomlands för arbete till minst januari 2017). Perfekt för dig som bor ensam eller par som vill bo ihop!

Promenadavstånd till stora delar av centrala Lund, mycket bra kommunikationer i form av tåg, bussar samt hyrcyklar. Så även för dig som arbetar/studerar i Malmö är detta ett trevligt alternativ. Innergård med fina blommor och plats för cykel samt bord och stolar att fika vid finns vilket är urmysigt under sommaren. Trevliga grannar och skötsam förening :)

Lägenheten har 1 rum och kök samt litet badrum med dusch och golvvärme. Möblerad uthyrning där det bl.a. ingår: matbord, stolar, soffa, soffbord, tre garderober, stor byrå, 1.40 säng, hylla, kakelugn, TV, micro, ugn, kylskåp, hallmöbler, matta och gardiner. Dessutom finns såklart tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum. Trappstädning samt städ av tvättstuga vid användning sköts av hyresgästen.

Hyran betalas månadsvis i förskott och jag kommer dessutom att kräva en deposition på 4000 kr som hyresgästen får tillbaka vid utflyttning.

Kontakta mig gärna via email!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund