Måsvägen 9B

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Måsvägen 9B, Lund


Hyra:

3600 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Dela en trea / inneboende i trea
Hej!

Jag söker en inneboende eller snarare en som vill dela min trea på Blekingska nationen. Det som krävs för att bo här är att man är studerande samt att man skriver in sig på nationen.

Den jag söker bör helst vara över 22 år och kunna hålla någorlunda god ordning. Med andra ord så lämnar man helst inte disken kvar i vasken i en vecka.

Själva lägenheten ligger på markplan nära nationen. Utanför finns en mysig innergård med grill och en trevlig gräsplätt. Lägenheten i sig är en trevlig trea på 75 kvadratmeter med stort kök.

Köket har en köksö och lite olika förvaringsalternativ, samt mikro, vattenkokare och de vanliga köksapparater som kan behövas.

Vardagsrummet är för tillfället spartanskt möblerat men det kan vi säkert lösa tillsammans.

Rummet som hyrs ut (tillsammans med halva vardagsrum/kök/hall etc förstås) är Rum 2 (syns på bilden, från köket). Det får utan problem plats med säng, skrivbord etc.

Jag som hyr ut är 31 år och studerar spelprogrammering på Game Assembly. Så jag är borta varje vardag från kl 8 till 19/20-tiden. Jag har tidigare varit aktiv på nationen samt "aktiv" student men tar det lugnt nuförtiden och fokuserar på studierna. Dock så är jag självklart inte emot hemmafester eller liknande.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund