Musikantvägen

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Musikantvägen, Lund


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Inneboende sökes i Lund
Hej!
Jag letar efter en inneboende som vill hyra mitt extrarum på 12kvm i min 3:a. Lägenheten är en bostadsrätt på 80kvm och ligger på Musikantvägen, Östra Torn. Cykelavståndet till Sparta och Ekonomicentrum är ca 5min och ca 8min till LTH. 1min gångavstånd till stadsbussen som tar dig in till centrum på drygt 10min. Hyran ligger på 4000kr/mån och då ingår el, vatten, värme, TV och bredband. Rummet är i dagsläget möblerat med en 90 säng och ett skrivbord, men om du skulle ha egna möbler som du vill ta med är det naturligtvis inget problem att flytta ut de befintliga möblerna.

Övrig info: Tvättstuga i porten bredvid och balkong i söderläge. Lägenhetens övriga utrymmen, så som kök, vardagsrum, toalett och klädkammare delas.

Lägenheten uthyres t.o.m juni 2017 och tillträde kan ske omgående.

Jag som bor här heter Sanna, är 25år och studerar till undersköterska med inriktningen akutsjukvård. Då skolan tar en hel del tid försöker jag fylla tiden som blir över med familj, vänner och spinning. Jag är väldigt social, lättsam och lugn.

Låter detta intressant är du välkommen att höra av dig per mail, jag ser gärna att du då skriver lite om dig själv och bifogar referenser om så finns.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund