Nöbbelövs Torg

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nöbbelövs Torg, Lund
Hyrdes ut: 2021-09-30
Hyra:

8367 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

69 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Superfräsch, helt nyrenoverad tvåa med balkong i soligt västerläge.

I hyran ingår värme, varm- och kallvatten samt kabel-tv. El tillkommer med en fast avgift per månad.

Hyran är preliminär då den inte är färdigförhandlad med Hyresgästföreningen. Hyran blir dock inte högre än vad som är angivit i annonsen.

I ovan bildspel visas EXEMPELbilder som är tagna i andra Plusstandardlägenheter. Avvikelser kan förekomma.
Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.
Lägenheten hyrs ut på ritning (då renovering är pågående).

För samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard – en renoverad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.

Beskrivning
Det som kännetecknar Nöbbelöv är de gröna omgivningarna och det är därför vi har valt att kalla det Gröna Nöbbelöv. Här kan du välja att bo i våra nyproducerade lägenheter som stod klara 2016 eller i husen som är byggda på 70-talet. Goda kommunikationer gör det till en perfekt plats för dig som pendlar inom Öresundsregionen.

Omgivning
Nöbbelöv är ett attraktivt område med grönskande omgivningar och bra kommunikationer. Största delen av Nöbbelöv stod klart i slutet av 1970-talet. Här finns höghus medan resten av området utgörs av tätbebyggt och lågt radhusområde. Sedan hösten 2016 har vi även två nybyggda fastigheter med 120 lägenheter, av vilka 60 lägenheter är bostadsrätter

Kommunikation
Här finns Lunds andra järnvägsstation, Gunnesbo station som betjänas av Pågatågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vid tågbyte vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg. Bra förbindelser finns även till Lunds centrum med stadsbusstrafik. Linje 3 avgår med endast ett par minuters mellanrum på vardagar och ofta på helgerna. Linje 21 går mellan centrum och Stångby, varpå Nöbbelöv passeras flera gånger i timmen.

Service
Nöbbelövs torg är beläget mitt i området. Vid torget finns en ICA-butik, pizzeria, vårdcentral och tandläkare tillsammans med föreningslokaler och lokala företagare. Här hittar du även Stena Fastigheters områdeskontor.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel