Nöbbelövs Torg

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nöbbelövs Torg, Lund
Hyrdes ut: 2021-09-15
Hyra:

9640 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2

Våningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Här finns möjlighet att få flytta in i lägenhet som är helrenoverad till modern standard enligt Stenas Plusstandardkoncept!

I lägenheten kommer det sättas in nya parkettgolv i hallen, vardagsrummet och sovrummen. I köket och vid entén kommer det sättas snyggt grått klinkergolv. Badrummet totalrenoveras med vitt kakel och grått klinkergolv samt att tvättmaskin och torktumlare installeras. Köket renoveras med nytt klinkergolv, nya vita köksluckor samt att vitvarorna byts ut och det sätts även in diskmaskin.
I ovan bildspel visas EXEMPELbilder som är tagna i andra Plusstandardlägenheter. Avvikelser kan förekomma.
Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.
Lägenheten hyrs ut på ritning (då renovering är pågående).

I hyran ingår värme, varm- och kallvatten samt kabel-tv och el. Hyran är preliminär då den inte är färdigförhandlad med Hyresgästföreningen. Hyran blir dock inte högre än vad som är angivit i annonsen förutom den allmänna hyreshöjningen som påverkar alla lägenheter.


Beskrivning
Det som kännetecknar Nöbbelöv är de gröna omgivningarna och det är därför vi har valt att kalla det Gröna Nöbbelöv. Här kan du välja att bo i våra nyproducerade lägenheter som stod klara 2016 eller i husen som är byggda på 70-talet. Goda kommunikationer gör det till en perfekt plats för dig som pendlar inom Öresundsregionen.

Omgivning
Nöbbelöv är ett attraktivt område med grönskande omgivningar och bra kommunikationer. Största delen av Nöbbelöv stod klart i slutet av 1970-talet. Här finns höghus medan resten av området utgörs av tätbebyggt och lågt radhusområde. Sedan hösten 2016 har vi även två nybyggda fastigheter med 120 lägenheter, av vilka 60 lägenheter är bostadsrätter

Kommunikation
Här finns Lunds andra järnvägsstation, Gunnesbo station som betjänas av Pågatågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vid tågbyte vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg. Bra förbindelser finns även till Lunds centrum med stadsbusstrafik. Linje 3 avgår med endast ett par minuters mellanrum på vardagar och ofta på helgerna. Linje 21 går mellan centrum och Stångby, varpå Nöbbelöv passeras flera gånger i timmen.

Service
Nöbbelövs torg är beläget mitt i området. Vid torget finns en ICA-butik, pizzeria, vårdcentral och tandläkare tillsammans med föreningslokaler och lokala företagare. Här hittar du även Stena Fastigheters områdeskontor.

Stena Fastigheter utvecklar kontinuerligt våra bostadsområden. Vi vill tillgodose marknaden med trygga och bra bostäder där människor trivs och vill bo kvar. Vi vill också möta efterfrågan på lägenheter med modern standard, även i hus som inte är nybyggda. Det har vi löst genom att omvandla lägenheter som blir lediga till vår Plusstandard – en renoverad lägenhet med nytt kök, nytt helkaklat badrum och parkettgolv i alla rum. Utvecklingen av dessa lägenheter innebär att renoveringsarbete förekommer i husen med en intervall som inte kan förutspås.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel