Nöbbelövs Torg

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nöbbelövs Torg, Lund


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Delad lägenhet, eget sov- och badrum
Hej,

Jag heter Cornelia och min sambo heter Jonas. Vi har en marklägenhet på 97 kvm precis vid Nöbbelövs Torg. Här har vi bott i ungefär tre år och vi trivs jättebra. Vi letar efter en person eller ett par att dela bostaden med då våra vänner som vi bor med nu ska flytta till en annan stad.

Rummet vi hyr ut rymmer en stor säng, två garderober och ett skrivbord, det har en fransk balkong och egen hall samt toalett med dusch. Utöver det delar vi på resten av lägenheten som har stort kök och vardagsrum, ännu en toalett med badkar och tvättmaskin samt mysig uteplats med möblemang, gräsmatta och möjlighet till plantering av diverse grödor.

I närheten ligger stora grönområden som St. Hans backar, Nöbbelövs mosse och några minuter härifrån finns Gunnesbo tågstation. Mindre än 50 meter bort ligger 3:ans busshållplats samt Ica.

Jonas är 30 år och doktorerar i biologi vid Lunds Universitet, jag är 25 år och läser till socionom i Malmö. Vi är intresserade av vegetarisk matlagning, djur och spel. Lägenhetens planlösning är välplanerad, det finns utrymme för social matlagning och festligheter såväl som för ensamtid. Vi lägger stor vikt vid att det känns bra med personen/personerna som vi ska dela vår bostad med.

I hushållet finns även hund, katt och kanin.

Det är ett plus om du/ni är vegetarianer, men det är inget måste, stämmer personkemin kan vi kompromissa om det. Rökare undanbedes, feströkning utomhus är helt okej. För en person blir hyran 3500kr och för två personer blir den 4200kr.

Rummet blir ledigt i mitten av april och inflyttning kan ske då eller i början av maj.

Hör av dig/er via mail om du/ni har några frågor eller känner att det kanske skulle vara intressant att bo här, så kan du/ni komma hit och kolla hur det ser ut och träffa oss. Det var väldigt svårt att ta en rättvisande bild, men ni är varmt välkomna hit och kolla hur det ser ut i verkligheten :)

Vänliga hälsningar

Cornelia och Jonas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund