Nöbbelövs Torg 21

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nöbbelövs Torg 21, Lund


Hyra:

5100 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

1:a med goda förbindelser till Lund och Malmö
Jag hyr ut en rumlig 1:a i Nöbbelövs torg mellan 5 juni och 28 augusti.
Lägenheten fungerar som en 2:a då matsal som var kopplat till köket har gjorts om till ett sovrum genom att sätta en vägg emellan. Den har badkar, balkong och ett stort kylskåp med ett stort frysfack.
Tillgång till tvättstuga finns.

Lägenheten är möblerad och kökredskap, köksmaskiner (brödrost, vattenkokare, smoothie blender juicecentrifug, soda stream) och TV ingår.
OBS: Comhem bredband (250 kr) och digital-TV (299 kr) finns tillgängligt och är inräknat i hyran, om något av dessa inte önskas så kan det tas bort och dras bort från hyran.

Lägenheten ligger 1 minut ifrån busshållplatsen Nöbbelövs torg där bussarna till Lund C går var sjunde minut. Det tar ungefär 15 minuter in till Lund C.
Den ligger också 8 minuters gångväg till Gunnesbo station där tågen går mot Malmö varje kvart och tar ungefär 20 minuter till Malmö C.

ICA Nära och Nöbbelövs pizzeria ligger precis utanför porten.

Hyran ska betalas månadsvis i förskott, senast sista vardagen i föregående månad. Deposition på 4000 kr betalas vid kontraktskrivning.

Om du är intresserad skulle jag vilja att du skickar ett mail med en kort presentation om dig själv. Hör också jättegärna av dig om du har några frågor!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund