Nöbbelövs Torg

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nöbbelövs Torg, Lund
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

4754 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten helrenoverad 2016. Uthyres i befintligt skick.
Hyresinformation: I hyran ingår värme, vatten, kabel-tv och el. Hyran avser 2018 års hyresnivå.

Beskrivning
Det som kännetecknar Nöbbelöv är de gröna omgivningarna och det är därför vi har valt att kalla det Gröna Nöbbelöv. Här kan du välja att bo i våra nyproducerade lägenheter som stod klara 2016 eller i husen som är byggda på 70-talet. Goda kommunikationer gör det till en perfekt plats för dig som pendlar inom Öresundsregionen.

Omgivning
Nöbbelöv är ett attraktivt område med grönskande omgivningar och bra kommunikationer. Största delen av Nöbbelöv stod klart i slutet av 1970-talet. Här finns höghus medan resten av området utgörs av tätbebyggt och lågt radhusområde. Sedan hösten 2016 har vi även två nybyggda fastigheter med 120 lägenheter, av vilka 60 lägenheter är bostadsrätter

Kommunikation
Här finns Lunds andra järnvägsstation, Gunnesbo station som betjänas av Pågatågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vid tågbyte vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg. Bra förbindelser finns även till Lunds centrum med stadsbusstrafik. Linje 3 avgår med endast ett par minuters mellanrum på vardagar och ofta på helgerna. Linje 21 går mellan centrum och Stångby, varpå Nöbbelöv passeras flera gånger i timmen.

Service
Nöbbelövs torg är beläget mitt i området. Vid torget finns en ICA-butik, pizzeria, vårdcentral och tandläkare tillsammans med föreningslokaler och lokala företagare. Här hittar du även Stena Fastigheters områdeskontor.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel