Nöbbelövs Torg 5B

Lund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Nöbbelövs Torg 5B, Lund
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5132 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

33 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Gröna Nöbbelöv är ett attraktivt bostadsområde som kombinerar stadens bekvämligheter med närhet till fin natur. Här har du allt inom räckhåll – gröna promenader, tåg- och busstationer, skola, barnomsorg och bra service.

- I Nöbbelöv är du under 20 minuter från Malmö med tåg från Gunnesbo station och 20 minuter från centrala Lund med cykel. En extra bonus är närheten till naturen. Området är lummigt och grönt, med närhet till kolonilotter och naturreservatet Nöbbelövs mosse runt hörnet.

Nöbbelövs torg och utemiljön i området har också fått ett lyft i dialog med hyresgästerna som bor i området idag. En ny lekplats har anlagts och till våren blommar det i de nyanlagda planteringarna. Lunds kommun bygger om hela förskolan vid torget.

Bra förvaringsmöjligheter med förråd i lägenheten.

Helkaklat badrum med klinker på golv. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och överskåp (Obs! lgh 21001 har kombimaskin för tvätt och tork och ingen arbetsbänk med överskåp).

Badrummet har duschplats med rundade duschväggar av härdat glas och elektrisk handdukstork.

Köket är ljust med vita luckor och parkett på golvet.
Köket är utrustat med separat kyl och separat frys (gäller 3 r o k ).
Köket är utrustat med kyl/frys (gäller 1 r o k och 2 r o k).
Köket är utrustat med diskmaskin och spis med keramikhäll samt förberett för placering av egen mikrovågsugn i överskåp.

Lägenheten har utrustning för individuell mätning av varmvattenförbrukningen. Förbrukning debiteras separat som tillägg utöver den vanliga hyran. De första fyra (4) månaderna debiteras efter schablon. Därefter sker debitering efter verklig förbrukning. Någon reglering mot schablonen sker inte, ej heller någon retroaktiv debitering efter avflyttning.

Kontrakt skrivs på ritning, ingen visning hålls på grund av gällande säkerhetsregler för Byggarbetsplatser. Rätt till ändringar förbehålles.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund