Norbergsgatan 3

Lund
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Norbergsgatan 3, Lund


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Rymlig lägenhet i centrala Lund
Mysig och rymlig lägenhet ett stenkast från Stadsparken och Mårtenstorget som uthyres från och med 5 juni (5/6) till och med 31 augusti (31/8) med eventuell möjlighet till förlängning (beror främst på hur skötsam hyresgästen är då jag och min flickvän troligtvis ska flytta till annan ort för studier). Perfekt för par som vill bo ihop eller för dig som vill bo ensam!

Promenadavstånd till stora delar av centrala Lund, mycket bra kommunikationer i form av tåg, bussar samt hyrcyklar. Så även för dig som arbetar/studerar i Malmö är detta ett trevligt alternativ. Innergård med fina blommor och plats för cykel samt grill, bord och stolar att fika vid finns vilket är mysigt under sommaren. Trevliga grannar och skötsam förening :)

Lägenheten har 2,5 rum och kök, badrum, öppen spis samt balkong. Möblerad uthyrning där det bl.a. ingår: matbord, stolar, soffa, soffbord, skrivbord, garderober, byrå, 1.80 säng, hylla, TV, diskmaskin, micro, ugn, kylskåp, frys, hallmöbler, matta och gardiner. I hyran ingår även bredband och el. Dessutom finns såklart tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum.

Hyran betalas månadsvis i förskott och jag kommer dessutom att kräva en deposition på 4000 kr som hyresgästen får tillbaka vid utflyttning.

Kontakta mig gärna via email!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund