Nygatan 12

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nygatan 12, Lund


Hyra:

4900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Del i central sekelskiftslägenhet uthyres
Nu söker vi en ny inneboende till vår fina lägenhet i centrala Lund. Lägenheten är en 107 m2 stor fyra med högt till tak och mycket charm. I övrigt finns en mysig innergård och bastu i källaren.

Du som hyr får tillgång till ett eget rum på ca 13 m2 med mycket garderobsutrymme samt ett större vardagsrum i anslutning till ditt rum och köket. Kök och badrum delas men du kommer att ha en egen ingång.

Vi som bor här heter Sofia och André och är 27 respektive 29 år gamla. André jobbar som ekonom och bor i lägenheten på heltid. Sofia däremot gör sin AT i Jönköping och är i lägenheten bara någon helg i månaden.

Del i lägenheten hyrs ut i 6 månader till en början men med goda möjligheter till förlängning om allt fungerar bra. Kostnader för hyra, el och bredband delas vilket innebär en hyra på ca 4 900 kr per månad. Inflyttning enligt överenskommelse men gärna i Mars eller April.

Låter detta intressant så skicka ett mail och berätta lite om dig själv. Vi söker en glad och lättsam inneboende med ordnad ekonomi.

Sofia och André

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund