Örnvägen

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örnvägen, Lund
Hyrdes ut: 2022-06-01
HyraHyra:

5644 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

66 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.

Lägenheten kommer innan inflytt att genomgå en större renovering. Det som görs vid är golv och väggar i hall, kök, sovrum och vardagsrum. Ny kyl/frys, spis, fläkt samt målning av köksluckor. Möjlighet kommer inte finnas att påverka färgval men det görs i ljusa neutrala färger. Observera att lägenheten därför inte kommer att visas. Avtal kommer att tecknas utan att man ges möjlighet till visning. Helkaklat badrum från 1993 med badkar.
Tvättstuga i angränsande fastighet. Möjlighet finns att installera en toppmatad tvättmaskin som ett tillval för 115 kr/mån. Detsamma gäller diskmaskin som även går att välja som ett tillval för 115 kr/mån.
Denna lägenhet ligger i hus som gränsar till arbetsområdet där LKF skall bygga projektet Ornitologen. 140 st nya lägenheter kommer att byggas på den plats där Coop, LKF:s parkeringshus och områdeskontor idag ligger. Planerad byggstart hösten 2022. Man kan komma att påverkas av buller och tidvis även framkomlighetsproblem och allmänt stök. Det kommer uppstå situationer som är störande eller besvärliga. LKF och byggentreprenören kommer dock arbeta för att försöka mildra påverkan så långt det går. Vi ber om din förståelse när vi gör Örnvägen bättre! För mer info se: https://www.lkf.se/vi-bygger/planerad-nyproduktion/ornvagen-vaster/
Information

  • Balkong
  • Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
  • Källarförråd
  • Snabb inflyttning. Tänk på din egen uppsägningstid i ditt nuvarande boende.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel