Örnvägen

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örnvägen, Lund
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

3807 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

37 m2

VåningsplanVåningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.

Lägenhet i markplan med uteplats. Det ligger linoleumgolv i hall, kokvrå och sovrum samt parkett i vardagsrummet. Helkaklat badrum från 1994. Tvättstuga i angränsande fastighet. Observera att det ej är möjligt att installera tvättmaskin i lägenheten som ett tillval eftersom badrummet är för litet.

Möjlighet finns för ny hyresgäst att kostnadsfritt få vidgjort väggarna i hall och kök, ny köksfläkt samt slipning av parkettgolvet i vardagsrummet. Observera att eventuella renoveringar beställs efter inflytt och påbörjas inom 4 månader. Med reservation för att lägenheten vid inflytt i vissa delar kan skilja sig från ovan beskrivning.
På Örnvägen planerar LKF att förtäta och bygga 140 st nya lägenheter på den plats där idag Coop och LKF:s parkeringshus och områdeskontor ligger. Planerad byggstart hösten 2022. För mer info se: https://www.lkf.se/vi-bygger/planerad-nyproduktion/ornvagen-vaster/
Information

  • Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
  • Hyresgästen ansvarar för skötsel av uteplats / tomt
  • Källarförråd


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel