Örnvägen

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örnvägen, Lund
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

5951 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

67 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.

Lägenheten har linoleumgolv i hall och sovrum, plastmatta i kök samt parkett i vardagsrummet. Diskmaskin finns som tillval och är inräknat i angiven hyra. Helkaklat badrum från 1991. Tvättstuga i angränsande fastighet. Toppmatad tvättmaskin går att välja som ett tillval för 115 kr/mån.
Möjlighet finns för ny hyresgäst att kostnadsfritt få vidgjort väggarna i kök, ny fläkt och slipning av parkettgolvet i vardagsrummet. Observera att eventuella renoveringar beställs efter inflytt och påbörjas inom 4 månader. Med reservation för att lägenheten vid inflytt i vissa delar kan skilja sig från ovan beskrivning.
Denna lägenhet ligger i hus som gränsar till arbetsområdet där LKF skall bygga projektet Ornitologen. 140 st nya lägenheter kommer att byggas på den plats där Coop, LKF:s parkeringshus och områdeskontor idag ligger. Planerad byggstart hösten 2022. Man kan komma att påverkas av buller och tidvis även framkomlighetsproblem och allmänt stök. Det kommer uppstå situationer som är störande eller besvärliga. LKF och byggentreprenören kommer dock arbeta för att försöka mildra påverkan så långt det går. Vi ber om din förståelse när vi gör Örnvägen bättre! För mer info se: https://www.lkf.se/vi-bygger/planerad-nyproduktion/ornvagen-vaster/
Information

  • Balkong
  • Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
  • Källarförråd


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel