Örsta, 24193 Eslöv

Lund
Lägenhet: 8 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örsta, 24193 Eslöv, Lund

Hyra:

3800 kr

Antal rum:

8 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Exklusivt boende för studenter, pendlare mfl
Erbjuder pendlare, studenter eller andra delat boende i ett stort hus (200 kvm) på stor naturtomt med egen liten skog/park strax utanför Lund (Lilla Harrie) på landet (mellan Örtofta och Kävlinge). Du får ett eget avskilt rum på ca 15 kvm men du får också ta del av huset övriga faciliteter såsom gigantisk tomt (10.000 kvm) med stor gräsmatta, mindre skog och utomhus pool, hemmabio med storbildsskärm, öppen spis, matsal, salonger mm. För den hästintresserade finns det även möjlighet att hyra stallbox hos grannens hästgård. Det är endast 3 km (12 minuter med cykel) till närmaste tågstation i Örtofta som har bra förbindelser och det tar endast 8 minuter med tåg in till Lund.

Ni kan tillträda den 1 augusti 2016 eller enligt överenskommelse.

Skriv och berätta om dig själv (vem du är, fritidsintressen etc), dina inkomstuppgifter och referenser sedan kallar jag till personligt möte och visning med var och en som jag väljer att gå vidare med.

För min egen del så arbetar jag som jurist på ett företag som förvaltar kapital inom finansbranschen. Jag är utbildad ekonom och jurist och har eget hemmabibliotek med relevant doktrin inom bl a dessa områden. Min stora passion och fritidssysselsättning är musik. Jag har egen inspelningsstudio hemma där jag skapar musik och spelar även i ett rockband. Det är således ett plus om du är musikintresserad.

Du bör tåla katt och undulat som är mina husdjur.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund