Östra Odarslöv 162

Lund
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Odarslöv 162, Lund

Hyra:

12000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

99 m2


Beskrivning

Hus i Lund uthyres i attraktiva Odarslöv
Nu finns möjlighet för dig att hyra en skånelänga i det attraktiva området mitt emot ESS-byggnationen i Lund. Huset ligger i det vackra området Östra Odarslöv, lagom borta från stadens buller men ändå i god anslutning till allt.

Huset ligger några kilometer km från Lund med direkt anslutning till E22:an för dig som kör bil. Stadsbuss 20 stannar en bit från huset med pendlingsparkering precis bredvid. Det finns även en nyasfalterad cykelväg som gör det lätt för cyklister att ta sig fram. Busshållplatsen flyttar sig allt närmare huset i takt med att ESS-byggnationen går framåt.

Huset är en 1,5-plansvilla på 99 kvm med totalt 3 sovrum (4 rok); 2 sovrum på ovanvåningen och ett sovrum på nedanvåning. Vid dörringången möts du av en mindre hall som övergår i ett L-format kök och vardagsrum. På bottenvåning har du även toalett med dusch och alldeles nyinköpt tvättmaskin.

Trappan upp möts du av en rymlig hall och två sovrum.

Kring huset finns en hektar (10 000 kvm) tomtmark. På tomtmarken finns totalt 3 lador; två större lador och en något mindre. Ladorna är invändigt nyrenoverade, dock inte värmeisolerade. Där kan bil eller annat icke-känsligt material stå. Utöver nyssnämnda finns flertalet fruktträd.

Huset är gammalt och du måste vara väl införstådd med att förväntningar inte kan motsvara ett nybygge samt att huset omhändertas med försiktighet.

Hyra för huset (kallhyra): 12 000
Hyra för huset, tomtmark och lador: 20 000 kr
Deposition för 2-3 månader kommer att ombes.
Inflyttningsdatum; så snart som möjligt, tidigast 1 juni.

Är du en person med stabil ekonomi och intresserad av att bo ute på landet? Är du företag och intresserad av att hyra rummen?

Tveka inte att ta kontakta med oss. Skicka ett kort meddelande om dig själv så bestämmer vi tid för visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund